Qué-Vin en Route!

Wil je een tóp feestje?

Als we gewoon al maar samenkomen rond ons wagentje, dan schuimt het enthousiasme. En dat gevoel willen we met jou en je gasten delen.

Bij alle gelegenheden

Enkele voorbeelden:

  • huwelijken aan de kerk
  • babyborrel
  • bedrijfsfeesten
  • tuinparty

Ook ontbijt

Met heerlijke bubbels!

Je kan de mobiele ‘Qué-Vin en Route’-bar ook huren voor een cava of champagne ontbijt op de plaats waar jij het wil. Wij zorgen voor gezellige tafeltjes en stoelen en kleden uiteraard alles mooi aan. Het ontbijt bouwen we op volgens jouw wensen. Dit kan vanaf 10 personen.

Feesten, genieten

Que-Vin en route - Bubbels

Wij beschouwen het als een eer op jouw event of feest voor dat sprankeltje méér te mogen zorgen. We doen er dus alles aan om iedere aanwezige een heel leuke ervaring aan te bieden.

Had je nog een speciale wens?
Leuk. Wij zijn absoluut niet vies van een uitdaging … we bespreken het graag.

Of wou je enkel genieten van het top-wijnaanbod, zonder de mobiele ‘Qué-Vin en Route’-bar? Dat kan uiteraard ook.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om samen met jou je feest of event net dat extra duwtje te geven!

Kevin Hooge | Zaakvoerder Qué-Vin

Wat je nog wou weten …

Ik kan toch zelf een flesje openen?

Natuurlijk! Maar wil je dat écht tijdens uw feest of event? Ben je niet liever actief met jouw gasten bezig? Wij nemen je graag al deze zorgen uit de handen en zorgen voor een piekfijne service met nét dat extra’tje.

Mijn feest is daarvoor te klein, of ... te groot

Het staat buiten kijf dat de verschijning van Qué-Vin meteen een extra meerwaarde geeft aan jouw feest of event.
Maar wij passen ons ook naadloos aan aan de omstandigheden. We stellen ons wat meer discreet, of net heel centraal op, volgens jouw wensen. En de bezetting, het aantal tafeltjes,… De hele inkleding wordt met jou afgesproken.
Kortom, geen zorgen voor jou, gegarandeerd alleen blije gezichten.

En wat met de kinderen?

Qué-Vin zal samen met jou bepalen wat er voor de aanwezige kinderen voorzien wordt. Dat kan verschillende richtingen uitgaan, waaronder bijvoorbeeld alcoholvrije bubbels. Met een aan jouw jonge gasten aangepaste twist. En een service met een knipoog!

Kan Qué-Vin een groot event aan?

Ja hoor! Wij bereiden met een aantal overheden trouwens onze aanwezigheid op enkele grote evenementen voor. En daarnaast hebben we ook een groot festival op onze agenda staan. Wees gerust, wij zorgen desgewenst zelf voor de nodige materialen zoals handige en leuk aangeklede tafeltjes, …

Ik organiseer een tuinfeestje. Doen jullie dat ook?

Uiteraard. Je kan ons vinden op ondermeer trouwerijen, een jubileum, communiefeest, receptie, babyborrels en doopfeesten, verjaardagen, surprise-parties, tuinfeesten … Aarzel dus niet en contacteer ons snel!

Kunnen jullie me helpen bij mijn zakelijk event?

Natuurlijk. Met Qué-Vin zit de sfeer er meteen goed in bij jouw opendeurdag, productlancering, bedrijfs- of personeelsfeest!

Wat gaat me dat kosten?

Dat hangt natuurlijk vooral af van de gekozen dranken. Of het nu Cava of Champagne is, u vraagt, wij schenken!  Natuurlijk speelt ook de grootte van het feest of evenement een rol. Hoeveel mensen zijn er nodig voor een vlekkeloze bediening? Moeten er bijkomende tafeltjes voorzien worden? We bespreken dit graag met jou en zorgen voor een gepersonaliseerde offerte!

En is dat wat verzorgd?

Je zal versteld staan. Er is natuurlijk niet alleen de karaktervolle en piekfijn ingerichte Qué-vin bar. Maar ook de medewerkers van Qué-Vin zien er steeds verzorgd uit op jouw event! Het spreekt voor zich dat ook de bediening op zich vlekkeloos en met klasse gebeurt. Kortom: topkwaliteit vanaf het eerste contact tot het laatste glas.

Ik wens zelf de dranken te kiezen

Uiteraard! Wij stellen jou graag ons gamma voor en bespreken met jou eventuele uitstapjes daarbuiten. We nodigen je graag uit om te proeven en samen de perfecte keuze voor jouw feest of event te maken.

Zijn jullie écht zo’n professionals?

De Engelsen hebben een mooie uitdrukking, namelijk ‘the proof of the pudding is in the eating’ …
Maar vooraleer ook jij ontdekt wat we allemaal realiseren geven we graag al even mee dat het hele team professioneel geschoold is, en dat we uiteraard alle nodige vergunningen kunnen voorleggen. Maak je geen zorgen, wij zorgen graag voor alle rompslomp.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de dranken?

Simpel. We nodigen je uit en je kan je hoogstpersoonlijk vergewissen van de kwaliteit die op jouw feest of event aangeboden zal worden. Geen verrassingen, althans niet voor jou. Jouw gasten zullen daarentegen héél blij verrast zijn!