38€
Door zijn unieke samenstelling is deze champagne quasi een blanc des noirs en staat dan ook garant voor een unieke smaakervaring! Genieten!

Een top-champagne

Een fantastische aperitief Champagne maar vooral ook aanbevolen bij oesters, kaviaar en verfijnde visbereidingen in lichte sausen. Gemaakt van 75% Pinot Noir en 25% Chardonnay. De citrus aroma’s zijn perfect in harmonie met het complex aroma van gedroogd fruit, gecomplementeerd door een lange krachtige, frisse afdronk.

De fijne bellen ondersteunen deze jonge en stevige wijn met sensuele fruittoetsen. Aroma’s van licht getoast brood met boter openen onze smaakpupillen.

Mailly-champagnes zijn het toppunt van klasse en daarbij zeer betaalbaar. Deze unieke champagne behoort inmiddels tot de wereldtop.

Mailly

De Mailly-champagnes zijn het toppunt van klasse en verfijning. Deze unieke champagne, die zich ondertussen binnen de top 3 van de beste champagnes genesteld heeft, werkt gestaag aan een sublieme reputatie zonder de hoge prijzen van de grote namen.

Mailly strekt zich uit over 70 hectare en is gelegen in het Grand Cru dorp Mailly Champagne, in het hart van de Montagne de Reims. De wijngaarden zijn verdeeld in 480 percelen met de twee prestigieuze champagne druiven waarvan 75% Pinot Noir en 25% Chardonnay.

Mailly is een relatief jonge producent opgericht in 1929 die alleen maar producten van eigen bodem verkoopt. De Champagnes worden gemaakt van de druiven uit Mailly gelegen op de noordhelling van de Montagne de Reims. Mailly is één van de 17 Grand Cru gebieden (van de totaal 324 Cru’s) in de Champagne streek. De kelders van Mailly bevinden zicht in de kalkgronden op 17 meter diepte. Er worden 8 verschillende soorten Champagnes geproduceerd, variererend van een de Brut NV tot de uiterst exclusieve Les Echansons.