2021 – 8,85€

Cava uit de Pénedes, methode traditionelle, 9 maanden sur lattes.
Lichtgele aanblik. Correcte, persistente belletjes.
Lees meer

2019 – 19,95€

Een heldere, frisse en knapperige chardonnay met smaken en aroma’s van citrus, rijp fruit waaronder meloen en groene appel. Deze chardonnay heeft een lichte houttoets en een opvallende mineraliteit voor een chardonnay.
Lees meer

2015 – 19,70€

Diep intense kersenrode kleur met gekleurde tranen. Tamelijk etherische neus die aan menthol en eucalyptus doet denken, aangevuld met vanille, cassis en braam.
Lees meer

2016 – 39,15€

Een robijnrode wijn met een intense kleur en rijke aroma’s van rijp rood en zwart fruit dat wordt bijgestaan door complexe toetsen van chocolade, terroir en geroosterde koffie. Deze sublieme Italiaanse wijn beschikt over een brede aanzet en een hemels lange afdronk die zorgt voor een onvergetelijke wijnervaring.
Lees meer

2017 – 20,22€

Een fantastische rode wijn met paarse tinten en toetsen van gestoofd rood fruit. De tannines zijn zacht en mooi geïntegreerd in een evenwichtige relatie met de zachte fruitigheid.
Lees meer

2019 – 10,80€

Een typisch Catalaanse blend van lokale druivenrassen met frisse aroma’s van peer, appel en een citrustoets. Het rijpe fruit geeft de wijn evenwicht tussen zuren en frisheid.
Lees meer

2021 – 9,95€

Frisse en levendige rosé wijn uit Franschhoek op basis van 100% Grenache druiven. Heel wat aroma’s van aardbeien en rijp wit fruit. Aangename, frisse en elegante afdronk.

Lees meer

2018 – 16,85€

Mooie frisse rosé met karakter. Aangename levendige aroma’s en zachte afdronk. deze rosé heeft alles in huis wat van hem verwacht wordt.
Nu ook in 3 liter formaat voor nog langer genot!

Lees meer

2018 – 16,85€
Onze heerlijke lichtgele witte wijn met geuren van rijpe kruisbes, groene appel en witte perzik. Deze Chenin Blanc beschikt over een aangename mineraliteit en heeft een lichte, frisse afdronk.
Nu ook in 3 liter formaat, voor nog langer genot!

Lees meer