2017 – 8,65€
Deze Rosapassa Biscardo kan men omschrijven als een elegante, soepele en verfrissende rosé. Heel wat aroma’s van wilde aardbeien en kersen.

Een zuivere Pinot Noir

Lange en soepele afdronk. Heerlijke rosé op basis van 100% Pinot Nero druif. Eén echte aanrader voor de zomer!

100% Pinot Noir. Soepel, sappig en elegant. Heerlijk als aperitief, of bij pasta met zeevruchten, visgerechten en wit vlees.

Italië – Veneto

Geen enkele regio binnen Italië biedt een zo divers wijnaanbod als Veneto. Zowel naar wijnkleur als –stijl is deze regio de onbetwiste nummer één wanneer het aankomt op diversiteit. Wit, rosé, rood en stille wijn, schuimwijn, droge of zoete wijn, Veneto heeft het allemaal.

Vandaag is Veneto als wijnregio in absolute topvorm, zowel op het vlak van kwantiteit als kwaliteit. Als grootste producent in Italië zorgt de regio voor meer dan een miljard flessen wijn op jaarbasis. Dit zonder aan kwaliteit in te boeten. De Amarone della Valpolicella en de goede witte wijnen genieten erkenning in binnen- en buitenland, en ook de ‘kleinere’ wijnen zoals Bardolino of de gewone Valpolicella wijnen zijn beter dan ooit te voren.

Cantina Mabis

In 1878 legde Terenzio Biscardo als wijnhandelaar de basis van zijn wijnhandel. Pas in de jaren ’30 kocht zoon Luigi zelf enkele wijngaarden en ging hij met zijn eigen druiven aan de slag. Het wijnhuis werd volwassen en verwierf internationaal steeds meer bekendheid. Na de tweede wereldoorlog lag de wereld voor het grijpen en werden de fantastische wijnen van Biscardo in alle hoeken van de wereld erg gegeerd. Ook bij ons horen de Biscardowijnen tot één van de populairste in hun soort.